Thursday, July 30, 2009

6 Mei 2009 - Diari Extended

Sessi pagi:Rin, Alin, lynn, sri, maya, miya, sasha, yune, fred, metal, yun

Rin membuka sessi pagi di AL diikuti oleh Alin yg terkejut ada umah bru sb umah lama pun lum khatam
Topic yg dibincangkan masih pasal % undi AFMASUK yg tk ditunjukkan lg..
Seme risau sebab klu terleka sket..alamatnyer parahh

Metal masuk ckp Arsenal kalah lg..hahahaha..cian Aril..mesti tkleh tido
Sri ngan alin plak dok tepek gambor makanan seme terus jd lapor
Maya plak pose lelelehh je tgk...sabo2..


Sessi petang: Pink, KJ, miya, sri, AD, Alin, yune, Diana, lynn, senpai, vis, metal, duckling, KJ, sha, farah,Bin, Fz

Ptg bnyk membincangkan pasal lagu yg patut dibawa oleh Aril lam final
Ada yg speku KRU akan wat lagu utk Aril jika dia masuk final..
KJ dh feeling2 aril nyanyi lagu slow ngan rancak kt final..
Diana plak nkAril nyanyi lagu Faizal tahir..sampai syurga..
Adehh DianaŚć™ahu tercabut anak tekak aril nyanyi lagu tu..
Senpai ngan miya nk lagu jepun Laruku tk pernah dgr larut malam taw lh


Miya sebok nk cari teman pegi konsert final
Bawaklah T dan S bukan nama sebenar tu..senpai leh tolong transformasi depa
Ad plak dh citer pasal promosi ngan konsep lagu dlm album Aril fuhh..jauhnyer ko pegi Ad
Vis lewat ptg bru masuk disusuli ngan awok metal
Cian awok metal boring rindu nk borak ngan JAY(motip vis nk nyamar jd JAY)
Lama kn wok kite org pn rindu nk sembang ngan JAY Aril apa lg
Last2 awok metal kroh kroh

Sri plak tegur duckling..panggil ugly siann
Tang2 tu duckling jd pink rangers..(motip nk amik kaler pink jugk)
Farah pun ada jenguk dia selalu jd SR..bz ek.klu rindu kt aril tgk izwan ye
Neway..teruskan undi utk Aril yer..

Pastu citer pasal majalah aksi ruper2nyer vis dh beli..nanti scan yer vis..mlm bleh tepek..
Pastu pecah rahsia..sha ngan AD beli majalah aksi senyap2..takut kena kutuk sian korang..
Depa tk tahu ke..majalah aksi tu ala2 majalah FHM


SHa bukak rahsia..sejak AF ujud..dia dh banyak berabis wit..
Setakat nk beli 2 pingu tu mmg dapatlah fuhhh.
FZ masuk..geram tgk Aril pakai singlet itam dlm berita harian hari ni..
Nanti aku suh Aril bungkus singlet tu bg kt ko sila basuh

Pastu lewat ptg Bin masuk siap tanya..dh mengundi ke sudah wok.
Bila dh lewat ptg sambil lepak2 mkn goring pisang tiba2 je sessi speku sessi menyiasat dtg
Amboi conanvis.ko tgh asah skill ke kata nk tunjuk taring tk sangka ko ada taring
Pihak produksi ala2 CIA FBI gitew seme rahsia simpan lam peti besi ltk mangga gajah.
Penulisan ni sebab dulu angan2 nk jd novelis alih2 lis je tinggal..tp jgn speku aku polis plak


Sessi malam: KJ, miya, yune, lynn, sasha, sri,metal, vis, mel, yun, yune,metal, dovey, kiel

Sessi dimulakan dgn mengendap blog metal aahhh awok metal siap wat ucapan utk AL..
Mekaseh wok..ur part of AL family hope ur hepi here..
Pastu seme dok excited tunggu vis paste gambor Aril dr majalah aksi
Thnks vis susah2 je ko ni tp bak tepek/scan gambor..tabik tetap kt sri
Vis siap bg bukti yg dia tk koyak poster kt tgh..walhal lps amikgambor tu..ko terus koyak kan kan

Lynn siap bg ringkasan diari AF smlm..woww lleh arr join produksi diari kt sini nanti


Tp mmg diari AF smlm giler bosann tkde excitement..kaler..dlm tu..haihhh
Yune join..hr ni dia ada lunch catering..wahhh murah rezeki yune. .
Dovey pun ada jenguk ruper2nyer nama nick canggih dia ni diamik sempena nama dove
Sib bek ko amik burung merpati..klu ko amik cam murai.com tu.mahu tercabut ekor
Smlm ramai yg tido awal2..termasuklah pihak produksi sendiri letehhh
Cam tk percaya tgk sri yg tutup umah mlm td hahahhahaa...

Wednesday, July 29, 2009

Artwork lagi... - credit to alynn86

6 Mei 2009

Aril dn Izwan di Berita Harian, Aril bakal dilamar KRU

Pagi ni dpt kejutan Aril dn abangnyer di Berita Harian..fuhhh hensem siot
Ramai teruja ada tu siap ckp cam Korean walhal Aril dh kata dia Jepun mari
Lynn dh berangan nk culik Aril siap nk berkoloborasi ngan makcik senah..
nmpk nyer PA aril kena ketatkn security ketat2
Tapi mmg best baca artikel tu Izwan pun very protective dgn adik dia..
Hrp dia dpt beri tips2 yg berguna pada Aril kn


Pastu AL dikejutkan lg artikel pasal KRU maybe nk amik Aril jd depanyer artis..
Wahhh terharunyer syukur Alhamdulillah hrp2 Allah sentiasa murahkan rezeki utk Aril..
At least bila dh ada album..bleh arr nyanyi lagu sendiri hrp2 leh masuk carta


AFMASUK lagi

Skang ni since % AFMASUK tdk dipaparkan lg di web astro

ramai yg speku % di murai.com adalah betol
Di sana % nyer memihak kpd zizi dan aishah..haihhh itu hanya poll je bkn rasmi
Setakat murai.com tu jgn dok baca sgt lh nanti kite wat ikankeli.com..yg tu bru bleh percaya k
So utk pink..jgn risau k..yg penting focus undi tiap2 hari�


Dan seperti yg telah diwar2 kan..kedudukan AFMASUK diberitahu masa diari AF smlm
Ini mesti sebab Astro paksa jgk kite tgk diari..tk bek tauu bosan giler diari..rasa mcm kena dera tgk diari
Alhamdulillah Aril masih leading..tp sygnyer..peratusan tdk ditunjukkan
So hrp kawan2 seme terus undi Aril..jgn leka k


Aril anak manja

Yun bwk perkabaran dia kenal sepupu Aril dan sudah semestinyer..sepai jebon pn menjalankan tugas
Ruper2 nyer Aril ni mmg anak emak..manja ngan mak dan atok dia.(kite serupa Aril)
Dan seperti diagak tiba2 gelombang pelajar manja di AL tiba2 melanda
Motip yun mengaku garang


Tandatangan Aril

Kali ini gambor Aril menjadi poster tgh utk majalah Aksi..
Tp yg menjd tanda tanya ialah dianyer signature tak tahu bahasa melayu ke bahasa jawi ke..
Bkn men seme jd detektif..masing2 mengeluarkan teori minyak cap kapak masing2
yg tk bleh blah tu, sha kata signature tu gabungan nama Aril ngan dia..
puas aku belek..tang mana pun tak tahu camner dia nmpk..aku assume umah dia mesti blekout


Welcome new member

AL welcome new member
Pink_nadia (jgn risau pasal peratusan k)
Bangau05 (teruskan menyokong jgn serik sembang sini)

Tuesday, July 28, 2009

5 Mei 2009 [2]

ARIL di ERAFM dan AFMASUK

Pagi2 lg JAY masuk letak banner AFMASUK utk ARIL..thnks Jay...admin really work hard for it

Jay juga ckp yg Aril akn bersama ngan Aznil dan Din Beramboi di ERAFM pagi ni...

Untuk yg bekerja mmg susah nk dgr radio pagi2 buta...pihak produksi sendiri tertido

Yang boleh update hanya kt ujung2 je...sib bek Alin tolong update sket2..

Aznil tanya apa perasaan Aril jika terpilih AFMASUK..

Aril jawab dia tkkan persia2kn peluang diberi...dan klu boleh dia nk jd icon (insyaallah)

Aril pun cite yg dia pernah berlakun jd BADUT .....ada ke patut...ni mesti PA duluk tk pandai kempen


Lagi cite pasal AFMASUK...hr ni Astro tk lagi memaparkan peratusan AFMASUK..kejamm

maknanyer skang we vote blindly huhuuhu...dahlah yg antiARIL tu dok berkempen giler..

Citer pasal 'BERHAK'...dlm AF..mana ada benda2 tu seme...nama pun permainan ASTERUK

Klu dh kena tendang..mana ada berhak lg...tkde rezeki lh tu..


And there is no such thing as BERHAK juara...statement tk bleh blah punyer..sekadar bleh geleng kpala je

Klu nk ckp pasal BERHAK..mana hak ARIL...dahlah di pergunakn cukup2 oleh ASTRO utk menaikan rating

Diari seme edited in such a way yg ARIL lah villain etc...creating sentiment...seme kerana dollar sign

Apapun..AL percaya...walau apapun yg berlaku...rezeki itu ditgn Allah..apa saje ketentuannyer kite redho je..

To ARIL...bumi ini luas...carilah rezeki..kami sentiasa menyokong anda

(pihak produksi mkn gula2 Hacks pg2 buta )


ARIL duta CUPCAKE

Our new member Yune from Sabah ni tokey cupcake..

cantik dia wat cupcake utk Aril warna pingu...mkn cupcake tu ala2 mkn Aril lah kononnyer

Dia pun berangan mat jenin nk jdkan Aril duta cupcake dia...wahhh...mesti ramai yg order nanti

klu nk tgk, ini dia nyer website http://www.cakewalk-sabah.blogspot.com/ (dh promot,ada rasuah cupcake tk ni )


ARIL cover majalah AKSI dan siapa Tokey cetak rompak?

Majalah Aksi yg terbaru memaparkn muka ARIL dan ISMA kt depan...

hensem giler (PA bodek boss )...mmg teruja nk beli....dlm tu mesti bnyk cite pasal Aril

sape2 yg dah beli...bleh lah wat summary utk AL...

dan jgn segan2 nk tampal poster Aril kt bilik ...aku speku mesti vis...beli majalah tp tk baca...ko amik poster je ek

Rin plak wat pengakuan maut...rupe2nyer dlm sopan ngan sore bak buluh perindu (vis gigil )

dia mengaku yg dia tk dgr radio...sebab dlm kete dia seme ada lagu...tokey cetak rompak rupernyer

KLu kena tangkap..pihak AL tk ada kena mengena k...kite suh JAY ikat jamin


Awokk MEtaL jd ARIL

Smlm awokk MEtaL menyamar jd Aril utk mejawab soklan2 maut dr pelajar2 AL...

dia dipilih berdasarkn kriteria tukun dan menyebut perkataan viskosay ngan betul

walau diasak ngan soklan maut..awok metal cool je sambil menjawab ala2 artis..no komen

yang best tu..lynn pun nk tanya gak soklan maut pada awok metal..ingatkan yg betul2 panassssss

alaih2 soklan maut dia: Aril sihat? (adehhh...sakit perut aku gelak )


Tahniah FZ...utk Banglo ke 9

Smlm disebabkn rempit tk hengat dunia...kelam kabut seme tk tahu sape nk wat umah bru..yun bz!

terima kasih diucapkan pada FZ kerana menyahut cabaran at short notice..

cantik umah tu...Tahniah...semoga kemesraan kite seme akan berkekalan dan bertambah meriah di BAnglo 9


sekian dari PA ARIL (segala surat menyurat tidak akan dilayang..hanya bungkusan ikan keli saje diterima )